Göteborgaren

GÖTEBORG

Nya länder att besöka

Vad händer i Göteborg... Jo massor!
Tillgängligheten för göteborgare ökar då Landvetter Airport öppnar för nya destinationer att flyga till.

"Juni är en späckad invigningsmånad på Göteborg Landvetter Airport. Malaga, Nice och Reykjavik är tre av de nya linjer som startar.
Norwegian startar i juni inte mindre än fem nya linjer till Göteborg från Europa.
– Om Göteborg ska fortsätta attrahera stora kongresser, evenemang och turister så är det avgörande att vi har bra förbindelser. Där är flyget en viktig del och därför ser vi mycket positivt på att Norwegian nu etablerar sig med flera nya direktlinjer, säger Sabine Söndergaard, vd på Göteborg & Co.
På självaste midsommarafton är det premiär för inte mindre än två linjer. Det är Norwegians linje frånNice som startar och Icelandair som börjar flyga Göteborg-Reykjavik.
– Vi är väldigt glada för att Norwegian väljer att starta ytterligare direktlinjer, säger Brett Weihart, flygmarknadschef Swedavia, Göteborg Landvetter Airport.
- I mitten av februari startade de sin Stockholmslinje och att de nu utökar sitt erbjudande skapar en större valfrihet för alla våra resenärer.
Senare i höst kommer Norwegian att utöka med Gran Canaria, Teneriffa och Salzburg.
Norwegian inviger: 20 juni - Malaga 21 juni - Pristina 21 juni - Chania 23 juni - Palma 24 juni – Nice 22 aug – Barcelona 25 aug – Rom
Icelandair inviger: 24 juni - Reykjavik"
go:teborg&co

0 kommentarer:

Skicka en kommentar